Per què?

Cuina de país, de qualitat i a preus ajustats

L’espai de cuina i cultura de Can Capablanca és un bar restaurant en el que oferim una àmplia gamma de productes amb identitat pròpia, de qualitat, de temporada i a preus ajustats. Un espai de proximitat i que permet gaudir de bon beure i bona teca en un ambient desenfada, còmode i de proximitat.


Part d’un projecte de dinamització política i cultural

El restaurant, forma part d’un projecte de dinamització social, política i cultural que té una trajectòria de més d’onze anys a la nostra ciutat: el Casal Independentista i Popular de Sabadell ‘Can Capablanca’. Així, en el mateix restaurant, o a les sales del primer pis es desenvolupen activitats de tot tipus com xerrades, cursos tallers, trobades de col·lectius, actuacions, etc.

Valor cooperatiu, fomentant la democratització empresarial

El restaurant de Can Capablanca és una cooperativa de treballadors i treballadores i funciona de forma assembleària. Així tant la gestió diària com el rumb de l’empresa és decidit per totes les persones que hi treballen generant un projecte que es gestiona de forma comunitària. A més, és una empresa sense ànim de lucre, així doncs, qualsevol possible excedent que es generi, al marge dels salaris, es destina a projectes socials.


Països Catalans més lliures i solidaris.


La gastronomia i els espais de trobada (ateneus, cooperatives, …) han estat al llarg de la història dos dels puntals de la nostra cultura. La nostra proposta és, doncs, mitjançant la gastronomia i la cultura, contribuir a eixamplar la consciència i capacitat crítica del nostre entorn, esdevenint un motor més de la transformació social i la construcció nacional dels Països Catalans.


Un espai de cuina, de trobada, de cultura, on t’hi trobaràs com a casa!

Obrim

Canya-tapa

Els dimecres, combinació de canya i una tapa a escollir a preus populars.

Carta

Fes un cop d’ull a la nostra carta actual. Canvia per temporada.
Veure la Carta

Menú per grups

Consulta les nostres opcions de menú per grups.
Veure el Menú