Menú Destapa’t

Pica-pica
Pica-pica a compartir a base de braves, amanida de formatge de cabra, fruits secs, poma i salsa casolana de codony, tires de pollastre arrebossades amb xurruques i acompanyades amb salsa Capablanca, hummus de cigró acompanyat de torradetes, daus de brie arrebossats amb farina de cigró, acompanyats amb melmelada de fruits del bosc i cassola de mandonguilles de porc i vedella amb sofregit de pastanaga, ceba i tomàquet.

Inclou
Per beure, el menú inclou una copa de vi Clot Arada (D.O. Catalunya) o de cervesa, pa i aigua.

Preu 15:50€

Menú Refresca’t

Primer
Pica-pica a base d’amanida de pollastre amb daus de tomàquet i formatge cremós, braves, tastet de patés de la casa (hummus de cigró i paté de pastanaga i nous)

Segon a escollir entre
– Coca Bolonyesa. Base de coca amb salsa bolonyesa i mozzarella
– Coca Margarita. Base de coca amb formatge cremós, tomàquet fresc, oli d’alfàbrega i mozzarella.
– Coca de verdures. Base de coca amb paté de pastanaga i nous amb daus de verdures escalivades i làmines de carbassó amb un toc de pimentó i sèsam.

Inclou
Postres casolans, vi negre o blanc (Clot Arada D.O. Catalunya) i aigua.

Preu: 17,95€

Menú Mulla’t

Primer
Pica-pica a compartir a base de braves 3 saltes, amanida de salmó amb formatge cremós i oli d’alfàbrega, tires de pollastre arrebossades amb xurruques acompanyades de salsa Capablanca, xips d’albergínia acompanyades de salsa de mango i sal Maldon.

Segon a escollir entre
– Hamburguesa completa. Hamburguesa de 150g. de carn de porc i vedella acompanyada d’enciam, ceba, tomàquet i mozzarella fosa
– Hamburguesa vegetal. Hamburguesa vegetal acompanyada d’enciam i ceba.

Inclou
Postres casolans, vi negre o blanc (Clot Arada D.O. Catalunya) i aigua.

Preu: 19,90€

Tots els menús són a partir de 12 persones. Cal reservar amb antelació a través de la nostra web
o trucant-nos al 937 26 81 46

Tenim opció vegana i sense gluten per a tots els productes dels menús. Cal informar sobre qualsevol al·lèrgia o intolerància amb antelació.