dimecres 9 de desembre

*També Menús nadalencs al Migdia. Si reserveu per grup adaptem el Menú i hi afegim a més a més dos tastets, vi ‘Mediterranium’, gelat de torró amb xocolata desfeta i neules de postres, i copeta de cava! Tot per 16€! … Read More

dissabte 5 de desembre

*També Menús nadalencs al Migdia. Si reserveu per grup adaptem el Menú i hi afegim a més a més dos tastets, vi ‘Mediterranium’, gelat de torró amb xocolata desfeta i neules de postres, i copeta de cava! Tot per 18€! … Read More

divendres 4 de desembre

*També Menús nadalencs al Migdia. Si reserveu per grup adaptem el Menú i hi afegim a més a més dos tastets, vi ‘Mediterranium’, gelat de torró amb xocolata desfeta i neules de postres, i copeta de cava! Tot per 16€! … Read More

dijous 3 de desembre

*També Menús nadalencs al Migdia. Si reserveu per grup adaptem el Menú i hi afegim a més a més dos tastets, vi ‘Mediterranium’, gelat de torró amb xocolata desfeta i neules de postres, i copeta de cava! Tot per 16€! … Read More

dimecres 2 de desembre

*També Menús nadalencs al Migdia. Si reserveu per grup adaptem el Menú i hi afegim a més a més dos tastets, vi ‘Mediterranium’, gelat de torró amb xocolata desfeta i neules de postres, i copeta de cava! Tot per 16€! … Read More

dissabte 28 de novembre

Primers – Amanida de cabdells, llenties i verdures – Crema de pastanaga amb panses – Pasta al pesto d’avellanes Segons – Papillote de salmó amb  poma,i porro i fonoll – Txurrasco a la planxa amb salsa de mostassa i mel … Read More

divendres 27 de novembre

Primers – Amanida amb verdures a la planxa i vinagreta cremosa – Coca de tomàquet ceba en tempura i Pesto – Olla Barrejada Segons – Jarret de vedella al xerès – Suquet de Rap – Lasanya de verdures Primer, segon, … Read More

dijous 26 de novembre

Primers – Amanida grega – Milfulls de Carbassó – Patates emmascarades Segons – Secret de porc a la planxa – Paella – Strudel d’espàrrecs  porro i formatge de cabra Primer, segon, pa, beguda i postres o cafè. També fem mig … Read More

dimecres 25 de novembre

Primers – Amanida de margallons – Crema de Porro – Fideuà Segons – Pollastre marinat a la planxa – Mandonguilles amb sèpia – Tallarines al Wok Primer, segon, pa, beguda i postres o cafè. També fem mig menú.

dimarts 24 de novembre

Primers – Amanida amb vinagreta tèbia de tomàquet, olives i nous – Coliflor amb beixamel i botifarra negra – Crema de Moniato amb oli de sèsam Segons – Botifarra amb moscatell – Llenguado a la planxa amb puré de carbassa … Read More